Marcin Poradka wzmacnia dział producencki części agencyjnej Deloitte Digital

Do działu producenckiego Deloitte Digital, zarządzanego przez Małgorzatę Pujszo, dołączył Marcin Poradka. Do jego głównych zadań należy nadzór nad powstawaniem materiałów ATL dla klientów agencji.

Marcin Poradka w Deloitte Digital objął stanowisko producenta. Koordynuje oraz zarządza powstawaniem materiałów audio, foto oraz video, a także odpowiada za przebieg ich postprodukcji
Jakość i efekt dotychczasowych realizacji dla naszych klientów, zaowocowały decyzją o rozwoju zespołu produkcji ATLmówi Małgorzata Pujszo, Head of Digital Production - Dzięki swojemu doświadczeniu, wiedzy oraz zaangażowaniu Marcin wesprze nas w bieżącej pracy, odpowiadając na zapotrzebowanie agencji w tym obszarze.
Marcin z przemysłem filmowym związany jest od 2006 roku, a swoje doświadczenie zdobywał w domu produkcyjnym Cut/Cut Production House (Gutenberg networks Warszawa Sp. z o.o.) na stanowisku kierownika montażowni oraz kierownika postprodukcji, a także w Marymont Films i  The Chimney Pot – Warszawa, mając okazję pracować przy wielu produkcjach fabularnych i reklamowych.

Merry Xma5 – czyli co Mazda dowiozła na święta

Polski oddział Mazdy zrobił niespodziankę swoim klientom. Jeszcze przed Świętami zorganizował konkurs, w którym nagrodą była jazda próbna Mazdą MX-5 w wersji z rozkładanym dachem po świąteczną choinkę. Akcja okazała się prawdziwym świątecznym hitem. Tylko w ciągu kilku dni udział w zabawie wzięło ponad 400 osób!