Weronika Ośko dołączyła do Deloitte Digital

Weronika Ośko dołączyła do zespołu Deloitte Digital. Objęła stanowisko menedżera ds. rozwoju międzynarodowego biznesu. Jest odpowiedzialna za współpracę międzynarodową w regionie EMEA dla agencji kreatywnej, marketing automation i Digital Content Factory w Deloitte Digital.

Do głównych zadań Weroniki Ośko należeć będzie także pozyskiwanie klientów, edukacja rynku w zakresie transformacji cyfrowej oraz budowanie relacji z klientami.

Rozwój współpracy międzynarodowej w regionie EMEA to element realizacji naszej strategii. Polski oddział Deloitte Digital ma unikalne kompetencje oraz usługi w skali całej sieci. Konsekwentnie dążymy do stworzenia huba, który będzie świadczył usługi z zakresu marketingu cyfrowego dla rynków z całego regionu, ale też w skali świata. Powierzyliśmy Weronice odpowiedzialne zadanie rozbudowy międzynarodowego biznesu, ponieważ doceniamy jej doświadczenie w tej dziedzinie. Wierzę, że umiejętności lokalnego zespołu z Polski będą wkrótce doceniane i poszukiwane na całym świecie

– Olgierd Cygan, Leader Deloitte Digital CE.

Weronika Ośka ma ponad 8 lat doświadczenia w marketingu/zarządzaniu. Zaczynała swoją karierę w Akademickim Inkubatorze Przedsiębiorczości, wspierając młodych przedsiębiorców. Doświadczenie zdobywała m.in. w AIM Strategy w Nowym Yorku oraz Evolution Media Net. Od 2012 r. związana była z Gemius. Początkowo na stanowisku menadżera, następnie jako dyrektor ds. rozwoju biznesu na rynki EMEA.

Weronika Ośko joins Deloitte Digital

Weronika Ośko has joined Deloitte Digital as an International Business Development Manager. She has assumed responsibility for cross-border cooperation within EMEA for the creative agency, marketing automation and Digital Content Factory at Deloitte Digital.